Logo Wingfield Talent Management

Diensten

Outplacement

Wingfield is zeer succesvol in het van werk naar werk begeleiden van boventallige medewerkers. Meer dan 85% van de door ons begeleide outplacement kandidaten vindt binnen de begeleidingsperiode een nieuwe baan. Dit succes wordt mede bepaald door een maatwerk aanpak en een actieve benadering van de situatie.

In een intakegesprek wordt eerst de nadere invulling en de specifieke accenten met de kandidaat afgestemd, waarna deze worden vastgelegd  in een trajectplan. Afhankelijk van het budget, de beschikbare tijd en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt zal de duur en de intensiteit van het outplacement programma in overleg worden bepaald. Ook kennen wij een speciaal programma voor kandidaten die willen starten als zelfstandig ondernemer.

Outplacement trajecten kunnen op ons kantoor in Leusden worden uitgevoerd, maar ook op diverse projectlocaties door heel Nederland.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden met betrekking tot outplacement of van werk naar werk begeleiding, neem dan contact met ons op of klik hier om een e-mail te versturen.