Logo Wingfield Talent Management

Diensten

Quick scan assessment

Een Quick scan assessment is bedoeld voor situaties waarin een volwaardig selectie assessment niet echt noodzakelijk en/of gewenst is. Het Quick scan assessment kost weinig tijd (circa 60 minuten) maar geeft toch een compleet beeld van de meest relevante aspecten. Het kan online door de kandidaat worden gemaakt worden en is daardoor eenvoudige te combineren met een sollicitatiegesprek.

Binnen een dag heeft u de rapportage in uw mailbox, zodat u direct door kunt met de selectieprocedure. De rapportage geeft u een goede indicatie van de intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid en competenties van de kandidaat. Deze resultaten kunnen eventueel worden meegenomen in een vervolggesprek, zodat u weet waar u extra aandacht aan moet geven tijdens het interview.

Het Quick scan assessment is dus een snel en eenvoudig instrument dat praktische ondersteuning biedt bij het selecteren van de juiste kandidaat.

Meer Informatie?

Als u meer wilt weten over het Quick scan assessment, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een voorbeeldrapportage